top of page

Musiikki ja brändäys

Musiikki on vahva side ihmisten väillä, sen vuoksi se soveltuu myös vahvaksi brändityökaluksi. Musiikki yhdistää alle neljässä sekunnissa. Kun aivot vielä työstävät visuaalista kuvaa ja arvottavat sitaä, musiikki on jo onnistunut sitouttamaan kuulijansa monilla eri tasoilla.
Musiikkia pidetään eräänä intohimoista ja sillä onkin erityinen vaikutus aivoihimme. Musiikki vapauttaa muistoja, viestejä ja kokemuksia. Siksi musiikki ja brändäys ovat hyvä yhdistelmä. Kun mainoksessa on hieno kappale, jingle tai taustamusiikki, se saa aikaan asiakkaittesi mielessa hyviä tuntemuksia. Se antaa taatusti brändillesi pohjaa, joka rakentuu hyville muistoille. Tällä tavoin voit rakentaa brändiäsi niin, että asiakkaasi tuntevat vetovoimaa yritystäsi kohtaan. Oikean musiikin on oltava naimisissa oikean brändin kanssa. Slp Musicin taito on tehdä juuri oikea musiikki oikealle brändille.
“Brändit, joihin kuuluu musiikkia, ovat 96 prosenttisesti sellaisia, jotka muistetaan verrattuna sellaisiin joissa on niihin sopimatonta musiikkia tai ei lainkaan musiikkia. Vastaajat 24 prosentin varmuudella ostavat tuotteen, jonka musiikin he muistavat, josta he pitävät ja jonka he ymmärtävät". – Fil.tri Adrian North ja Fil.tri Dr Hargreaves Leicesterin yliopistosta.

Sune foto2.jpg
bottom of page